Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

 

Fizetési feltételek


A webáruházban megrendelt termékek ellenértékét átutalással, utánvéttel vagy személyes átvétel során készpénzzel lehet kiegyenlíteni. Utóbbi esetén a teljes vételárat személyes átvételt követően készpénzben kell fizetni, ebben az esetben más fizetési módot nem áll módunkban elfogadni. Banki utalás esetén az összeg megérkezését követő munkanaptól számítandó a szállítási idő. 

A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálattal történik. A termék szállítási ideje 5 munkanapon belül történik amit a webáruház is ismertet a pénztári folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mailben.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor szíveskedjék megvizsgálni, és a terméken/termékeken észlelt esetleges sérülés esetén, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Szállítási díjak


Szállítási díjunk országon belül egységes, 1270Ft (utánvétel +985Ft). Ezt az összeget a webáruházban feltüntetett termékek nem tartalmazzák, a pénztári folyamat során adódnak hozzá az eredeti árhoz. Személyes átvétel esetén szállítási díj nem kerül felszámításra. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk. 

 

Keresés